5 روش کاشت ناخن

اگر ناخن‌های نازکی دارید که بلند کردن آن‌ها دشوار است، یا مانند بسیاری از خانم‌ها هر روز مشغول انجام کارهای خانه هستید اما در بلند کردن ناخن‌هایتان مشکل دارید، یا حتی اگر ناخن‌های بلندی ندارید، روش‌های مختلف کاشت ناخن گزینه خوبی برای تقویت ناخن‌ها هستند.
برای این که ناخن های زیبای و محکمی داشته باشید، احتمالاً در مقطعی به کاشت ناخن فکر کرده‌اید. دانستن روش های کاشت ناخن و نحوه ساخت هر کدام بسیار مهم است و در تصمیم گیری شما تاثیر دارد.
در این مقاله از آکادمی ماه فر به بررسی روش های کاشت ناخن خواهیم پرداخت تا شما هر روش را به خوبی بشناسید و بتوانید تصمیم خوبی بگیرید.

روش های کاشت ناخن

 

روش های کاشت ناخن

کاشت ناخن نوعی آرایش و تزیین ناخن است که در آن نوعی ماده به شکل ناخن مصنوعی طولانی مدت به ناخن طبیعی فرد متصل می شود.
برای این کار، سطح ناخن را با سوهان برقی میتراشند تا یک لایه بسیار نازک از ناخن باقی بماند. این کار به این منظور انجام می شود که مواد استفاده شده در کاشت ناخن که قرار است جایگزین ناخن اصلی فرد شود، طبیعی تر به نظر برسد.
هر چه ناخن كاشته شده برجستگی كمتری داشته و به ناخن طبیعی شباهت بیشتری داشته باشد در اصطلاح خوب كاشته شده است. البته یک کاشت خوب علاوه بر، داشتن ظرافت و زیبایی باید دوام و استحکام بالایی نیز داشته باشد.
در ادامه روش های کاشت ناخن را باهم بررسی میکنیم.

کاشت ناخن پودری

یکی از روش های کاشت ناخن روش پودری است. میتوان گفت کاشت ناخن به روش پودری بهترین روش کاشت ناخن می باشد و همچنین از نظر مقاومت و زیبایی در رتبه اول است.

در کاشت ناخن پودری اول ناخن مصنوعی را که همان تیپ است از اوایل ناخن می چسبند و به اندازه ای که دوست دارند کوتاه می کنند. بعد ضد قارچ و بعد شروع به زدن مواد کاشت روی ناخن می کنند.

بعد از تمام شدن این کار، ناخن ها احتیاج به سوهان کاری دقیق و فراوان دارند. برای همین که به خانم هایی که وقت ندارند روش کاشت ناخن پودری توصیه نمی شود. هر جلسه ترمیم کاشت ناخن پودری یک الی یک  ساعت و نیم زمان میبرد.

مواد و ابزار لازم برای کاشت ناخن پودری عبارتند از:

  • پودر کاشت
  • جا پودری یا گوده
  • لیکوئید
  • پمپ لیکوئید
  • پرایمر
  • لاک مانیکور
  • ضد قارچ
  • قلم پودر ( قلم تخت شماره 6 یا 8 )
  • روغن
  • چسب
  • تیپ (پایه کوتاه – پایه بلند – فرنچ – طرحدار)
  • پوشر یا عقب زن
  • نیپر یا گوشت گیر
  • کاتر سرگرد یا صاف یا هر دو – جهت کوتاه کردن تیپ
  • ناخن گیر
  • بافر
  • برق ناخن و لاک ناخن جهت طراحی و دیزاین ناخن کاشته شده.

روش های کاشت ناخن

کاشت ناخن ژله ای

یکی دیگر از روش های کاشت ناخن، کاشت ناخن ژله ای با روش کاشت پودری یکسان است و تفاوت تنها در مواد آنها است.

در کاشت ناخن ژله ای بعد از ضد قارچ مواد ژله ای را روی ناخن ها میزنند و دست را دستگاه یووی قرار می دهند تا مواد خشک شود.

در این روش کاشت ناخن هیچ آسیبی نمی بیند.

در بعضی مواقع کاشت ناخن ژله ای برای کسانی که عادت به جویدن ناخن دارند هم پیشنهاد می شود زیرا به دلیل بد مزگی مواد و کنده نشدنش این عادت از سر آن ها می افتد.

چسب ناخن حساسیت زا نیست اما ممکن است برخی به مواد کاشت ناخن حساسیت داشته باشند که در آن صورت پوست آن ها دچار اگزما می شود و باید هر چه سریع تر کاشت ناخن را بردارند.

روش های کاشت ناخن

 

کاشت ناخن میکس

یکی دیگر از روش های کاشت ناخن، کاشت ناخن میکس ترکیبی از دو نوع کاشت پودری و ژله ای است. در این روش بعد از ضد قارچ، کاشت پودری را انجام می شود. بعد از سوهان کشی فقط لایه ای از ژل روی ناخن گذاشته میشود و داخل دستگاه یووی خشک می شود. کاشت ناخن میکس محکم، زیبا و نسبت به بقیه کاشت ها کمی گران تر است.

نکاتی برای کاشت ناخن میکس:

  • بهتر است ناخن خود شخص نه کاملا بلند باشد و نه خیلی کوتاه (در حد 1 الی 2 میلیمتر) .
  • تیپی که برای کاشت میکس شخص استفاده میکنیم، توجه شود که دقیقا باید اندازه سر هر انگشت باشد.
  • برای از بین بردن خط بین تیپ و ناخن از سوهان 180 استفاده میکنیم بنحوی که سوهان اصلا روی ناخن شخص کشیده نشود.
  • مواد را با فاصله خیلی کم و تقریبا 1 میلی متر از پوست روی ناخن بکشید که به پوست نچسبد.
  • هنگام استفاده از سوهان برقی در زمان ترمیم باید حرکات 1-2-3 ای باشد و حرکات به صورت ممتد نباشد.

روش های کاشت ناخن

کاشت ناخن قالبی

یکی دیگر از روش های کاشت ناخن، کاشت ناخن قالبی است که بی کیفیت ترین نوع کاشت ناخن میباشد.

در این نوع کاشت، مواد کاشت روی ناخن مصنوعی زده می شود و بعد از ضد قارچ زدن روی ناخن ها این ناخن مصنوعی را روی ناخن فشار می دهند تا بچسبد و بعد ناخن مصنوعی را می کنند.

از آنجای که این نوع کاشت احتیاج به سوهان کشی ندارد بعد از مدت کوتاهی ناخن هوا میگیرد.

کاشت ناخن قالبی برای افرادی که ناخن های ترک خورده و ناهموار دارند توصیه نمی شود. با توجه به فرم این نوع کاشت ناخن، تمام ناخن های هر دو دست باید یک شکل باشند، در غیر این صورت کاشت ناخن آنطور که باید عمل نمی کند.

به دلیل ضخیم بودن کاشت ناخن، کار از حالت طبیعی خود خارج می شود. کاشت ناخن قالبی را می توان روی انگشت های استاندارد کار کرد.

کاشت ناخن قالبی ماندگاری کمتری دارد و در مقایسه با روش های دیگر کاشت ناخن مواد بیشتر مصرف میشود.

روش های کاشت ناخن

 

کاشت ناخن بیبی بومر

یکی دیگر از روش های کاشت ناخن،روش کاشت ناخن بیبی بومر، که در بین خانم ها محبوبیت بسیار زیادی دارد.

این روش مانند طراحی فرنچ فرانسوی میباشد ولی در بیبی بومر سر سفید ناخن هایتان با بستر ناخن که به رنگ های صورتی یا گلبهی است، ترکیب می شود. از آن جایی که در این نوع خاص از کاشت ناخن، انتهای آن به رنگ خود ناخن تبدیل میشود و باعث میشود با رشد ناخن ها، طراحی بیبی بومر ناخن زیبایی خود را از دست نداده و بسیار طبیعی تر به نظر می رسد. نتیجه ای که به دست می آید، از هر نوع  کاشت ناخن دیگری قطعا زیباتر است. کاشت ناخن بیبی بومر به نوعی کاشت ناخن هایلایت هم گفته میشود

مراحل انجام کاشت بیبی بومر مانند کاشت ناخن پودری است اما در آن از دو رنگ پودر باید استفاده شود و کاشت ناخن بهتر است طوری انجام شود که بر روی ناخن ها حالت هایلایت به وجود آید.

روش های کاشت ناخن

 

شما میتوانید برای کاشت ناخن در کرمان به آکادمی ماه فر مراجعه فرمایید و این اطمینان را داشته باشید که از بهترین مواد و جدیدترین متدهای روز دنیا استفاده خواهد شد.

بعد از این که شما کاشت ناخن را به هر روشی انجام دادید، برای حفظ سلامتی ناخن نیاز به رعایت برخی از کارها است که برای آگاهی از این موارد میتوانید به مقاله نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده مراجعه کنید.

15

دیدگاهتان را بنویسید

اگر درباره این مطلب نظری دارید می توانید از طریق این قسمت با ما و بازدیدکنندگان ما به اشتراک بگذارید.