5 نکته مهم در نگهداری ناخن کاشت شده

شاید بدترین بخش مشکلات ناخن پس از کاشت، نفوذ بیماری ها به ناخن باشد. با رعایت نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده میتوانید احتمال این بیماری ها را کاهش دهید.
پس از کاشت ناخن احتمال ابتلا به اگزما، قارچ ناخن، جدا شدن ناخن از بستر، افزایش جذب مواد شیمیایی با نازک شدن ناخن، احتمال عفونت باکتریایی و لایه لایه شدن ناخن وجود دارد.
امکان دارد بعد از کاشت ناخن، ناخن های شما زرد شوند. این زرد شدن دلایل مختلفی دارد از جمله آن میتوان به عفونت های قارچی، استفاده از مواد غیر استاندارد، استفاده طولانی از کاشت به صورتی که دیگر هوا به ناخن نرسد و … اشاره کرد.
ناخن های کاشت شده برای اینکه زیبا و مقاوم باقی بمانند نیاز به رسیدگی و مراقبت دارند و نباید آن ها را به حال خود رها کرد.
در این مقاله از آکادمی ماه فر به بررسی نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده میپردازیم تا شما کمتر دچار مشکل شوید.
5 نکته مهم در نگهداری ناخن کاشت شده

نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده

یکی از نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده استفاده از مواد و منابع طبیعی است. بنابراین قبل از هر چیز باید ویتامین ها و مواد مغذی لازم برای ناخن را در نظر بگیریم. پروتئین، منیزیم، آهن، ویتامین A، ویتامین E، ویتامین های گروه B، ویتامین C، اسیدهای چرب امگا 3 و روی از ویتامین ها و مواد مغذی ضروری برای سلامت ناخن هستند و همه این مواد مغذی به سلامت ناخن کمک می کنند.
همچنین روغن های طبیعی مانند روغن زیتون، روغن نارگیل، روغن آووکادو، روغن هسته انگور و روغن جوجوبا از بهترین تقویت کننده های طبیعی ناخن هستند.
روغن ها را در آب گرم بریزید و انگشتان را به مدت 5-10 دقیقه در آن قرار دهید و ماساژ دهید تا خون رسانی به نوک انگشتان خوب شود. این کار باعث تقویت و رشد سریع و واقعی ناخن ها می شود.
 در ادامه به سایر روش ها و نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده میپردازیم.

ترمیم به موقع ناخن

یکی از نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده کارهایی که باید بعد از کاشت ناخن انجام داد، ترمیم به صورت منظم است. بنابراین، برای ماندگاری بیشتر ناخن‌هایتان، هر دو یا سه هفته یک‌بار برای ترمیم اقدام کنید.
با تأخیر در ترمیم، ناخن های شما ممکن است شکننده شده یا بیفتند. پس ترمیم به موقع را فراموش نکنید.

با بلند شدن قد ناخن طبیعی، مواد کاشت ناخن به سمت وسط ناخن حرکت می کند و کاشت ناخن دیگر زیبایی سابق را ندارد و به همین دلیل مشتری نیاز به ترمیم ناخن کاشته شده دارد.

یک ناخن کار حرفه ای که مشتریان راضی دارد باید سر وقت از مشتری خود برای ترمیم ناخن هایشان پیگیری کند چرا که مشتری ممکن است به دلایل متعدد و بخاطر دغدغه های مختلف امروزی فراموش کند که برای کاشت به او مراجعه کند.

نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده

انتخاب صحیح نوع کاشت ناخن

یکی دیگر از نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده، انتخاب صحیح نوع کاشت است.

اگر دست های شما به صورت همیشگی در معرض رطوبت یا مواد شیمیایی و یا هر نوع آلودگی دیگر است، بهتر است به جای استفاده از لاک از ژلیش ناخن استفاده کنید.

لاک معمولی ماندگاری زیادی ندارد. این نوع لاک معمولا بعد از یک هفته در نوک یا کنار ناخن از بین می رود. همچنین پس از مدتی کدر شده و درخشندگی اولیه خود را از دست می دهند. اما لاک ژلیش حداقل دو هفته ماندگاری دارد و مانند روز اول تمیز و براق به نظر می رسد.

علاوه بر این، لاک ژلیش با بافتی قوی از هر گونه آسیب به ناخن های شما جلوگیری می کند. بعد از مانیکور و ترمیم از لاک ژلیش استفاده کنید. حداقل برای چند هفته ناخن های تمیز و زیبایی خواهید داشت.

5 نکته مهم در نگهداری ناخن کاشت شده

 

حفاظت از ناخن کاشت شده در برابر رطوبت

یکی دیگر از نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده، حفاظت از ناخن در برابر رطوبت است. برای مراقبت از ناخن کاشت شده در برابر رطوبت در زمان شستن ظروف، حتما از دستکش ظرفشویی استفاده کنید.

به علاوه اگر از محصولات شوینده شیمیایی استفاده می‌کنید، از تماس آن‌ها با ناخن‌هایتان جلوگیری کنید.

همچنین پس از حمام کردن یا شستشوی دست‌هایتان، بهتر است فورا ناخن‌هایتان را خشک کنید. به این ترتیب تماس رطوبت را با ناخن‌های خود به حداقل می‌رسانید و از آسیب رساندن به آن‌ها جلوگیری خواهید کرد.

ناخن های کاشت شده خود را نکنید!!!

یکی دیگر از نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده این است که خود فرد ناخن را ریموو نکند.

بسیاری از افراد بر این باور هستند که کاشت ناخن باید پس از چند بار ترمیم برداشته شود و کاشت و طراحی ناخن را از نو انجام دهند.

اما این کار به شدت به ناخن‌های شما آسیب وارد می‌کند. برداشتن مداوم ناخن‌ها منجر به ضعیف شدن و شکنندگی بافت ناخن‌هایتان می‌شود.

به علاوه ناخن‌کارها برای ریمو کاشت ناخن، باید هر بار ناخن‌ها را در حجم زیادی استون خالص غوطه ور کنند. استون یک ماده شیمیایی است که به شدت به بافت ناخن آسیب می‌زند. پس از آن هم باید توسط یک وسیله نوک تیز، اکستنشن را از ناخن‌های شما بکنند که بسیار دردناک است.

در واقع با هر بار ریمو کردن، لایه‌ای از بستر ناخن‌های طبیعی خود را از بین می‌برید. این بدان معنی است که هر بار بستر ناخن‌هایتان نازک‌تر و نازک‌تر می‌شوند.

پس بهتر است با استفاده از ترمیم‌های منظم، ناخن‌های کاشت شده خود را حفظ کنید. به این ترتیب ناخن‌هایتان نمی‌شکنند و نیاز به ریمو هم نخواهند داشت. به علاوه با تقویت بافت طبیعی ناخن، خطر شکستن اکستنشن هم از بین می‌رود. در نهایت ناخن‌هایتان سریع‌تر رشد می‌کنند و کم‌تر آسیب می‌بینند.

نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده

انتخاب ناخن کار حرفه ای

یکی دیگر نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده، انتخاب ناخن کار حرفه ای است.

پس در انتخاب آرایشگاه ناخن بسیار دقیق و بی طرف باشید. بدون شک آرایشگاه های حرفه ای تکنسین های خوبی دارند. تکنسین های حرفه ای ناخن می توانند ناخن های شما را به بهترین شکل ممکن ترمیم کنند.
بهتر است همیشه برای ترمیم ناخن های خود به یک تکنسین ناخن متخصص مراجعه کنید. به این ترتیب بعد از مدتی می تواند مشکلات ناخن شما را بهتر بشناسد و آنها را به نحو بهتری برطرف کند.
آرایشگاه های غیرحرفه ای می توانند قیمت کمتری داشته باشند. اما مطمئن شوید که استانداردهای لازم را برای خدمات مورد نظر شما ندارند. در نتیجه می توانند مشکلات زیادی برای شما ایجاد کنند. همچنین ممکن است با کاشت ناخن غیرحرفه ای به ناخن های طبیعی خود آسیب برسانید. اما اگر به آرایشگاه های حرفه ای مراجعه کنید، زیباترین و طبیعی ترین ناخن ها را با کمترین آسیب به دست خواهید آورد.
شما میتوانید برای کاشت ناخن و یا ترمیم ناخن به آکادمی ماه فر مراجعه فرمایید و اطمینان داشته باشید که از بهترین مواد استفاده خواهیم کرد.
اگر تمایل داشته باشید که با شیوه های مختلف کاشت ناخن آشنا شوید، میتوانید به مقاله روش های کاشت ناخن مراجعه کنید.
17

دیدگاهتان را بنویسید

اگر درباره این مطلب نظری دارید می توانید از طریق این قسمت با ما و بازدیدکنندگان ما به اشتراک بگذارید.