نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده
ترمیم به موقع ناخن
با بلند شدن قد ناخن طبیعی، مواد کاشت ناخن به سمت وسط ناخن حرکت می کند و کاشت ناخن دیگر زیبایی سابق را ندارد و به همین دلیل مشتری نیاز به ترمیم ناخن کاشته شده دارد.
یک ناخن کار حرفه ای که مشتریان راضی دارد باید سر وقت از مشتری خود برای ترمیم ناخن هایشان پیگیری کند چرا که مشتری ممکن است به دلایل متعدد و بخاطر دغدغه های مختلف امروزی فراموش کند که برای کاشت به او مراجعه کند.
انتخاب صحیح نوع کاشت ناخن
یکی دیگر از نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده، انتخاب صحیح نوع کاشت است.
اگر دست های شما به صورت همیشگی در معرض رطوبت یا مواد شیمیایی و یا هر نوع آلودگی دیگر است، بهتر است به جای استفاده از لاک از ژلیش ناخن استفاده کنید.
لاک معمولی ماندگاری زیادی ندارد. این نوع لاک معمولا بعد از یک هفته در نوک یا کنار ناخن از بین می رود. همچنین پس از مدتی کدر شده و درخشندگی اولیه خود را از دست می دهند. اما لاک ژلیش حداقل دو هفته ماندگاری دارد و مانند روز اول تمیز و براق به نظر می رسد.
علاوه بر این، لاک ژلیش با بافتی قوی از هر گونه آسیب به ناخن های شما جلوگیری می کند. بعد از مانیکور و ترمیم از لاک ژلیش استفاده کنید. حداقل برای چند هفته ناخن های تمیز و زیبایی خواهید داشت.
حفاظت از ناخن کاشت شده در برابر رطوبت
یکی دیگر از نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده، حفاظت از ناخن در برابر رطوبت است. برای مراقبت از ناخن کاشت شده در برابر رطوبت در زمان شستن ظروف، حتما از دستکش ظرفشویی استفاده کنید.
به علاوه اگر از محصولات شوینده شیمیایی استفاده میکنید، از تماس آنها با ناخنهایتان جلوگیری کنید.
همچنین پس از حمام کردن یا شستشوی دستهایتان، بهتر است فورا ناخنهایتان را خشک کنید. به این ترتیب تماس رطوبت را با ناخنهای خود به حداقل میرسانید و از آسیب رساندن به آنها جلوگیری خواهید کرد.
ناخن های کاشت شده خود را نکنید!!!
یکی دیگر از نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده این است که خود فرد ناخن را ریموو نکند.
بسیاری از افراد بر این باور هستند که کاشت ناخن باید پس از چند بار ترمیم برداشته شود و کاشت و طراحی ناخن را از نو انجام دهند.
اما این کار به شدت به ناخنهای شما آسیب وارد میکند. برداشتن مداوم ناخنها منجر به ضعیف شدن و شکنندگی بافت ناخنهایتان میشود.
به علاوه ناخنکارها برای ریمو کاشت ناخن، باید هر بار ناخنها را در حجم زیادی استون خالص غوطه ور کنند. استون یک ماده شیمیایی است که به شدت به بافت ناخن آسیب میزند. پس از آن هم باید توسط یک وسیله نوک تیز، اکستنشن را از ناخنهای شما بکنند که بسیار دردناک است.
در واقع با هر بار ریمو کردن، لایهای از بستر ناخنهای طبیعی خود را از بین میبرید. این بدان معنی است که هر بار بستر ناخنهایتان نازکتر و نازکتر میشوند.
پس بهتر است با استفاده از ترمیمهای منظم، ناخنهای کاشت شده خود را حفظ کنید. به این ترتیب ناخنهایتان نمیشکنند و نیاز به ریمو هم نخواهند داشت. به علاوه با تقویت بافت طبیعی ناخن، خطر شکستن اکستنشن هم از بین میرود. در نهایت ناخنهایتان سریعتر رشد میکنند و کمتر آسیب میبینند.
انتخاب ناخن کار حرفه ای
یکی دیگر نکات مهم در نگهداری ناخن کاشت شده، انتخاب ناخن کار حرفه ای است.